За мен

Здравейте и добре дошли

Казвам се Елеонора Янкова. Най-обикновен човек, съпруга, приятел, майка, служител, който работи, грижи се за себе си, дома си, разхожда се, спортува, пътува и обича хубавите емоции.

Но съм и много необикновена, вдъхновена, вдъхновяваща, обичаща, усмихната, отворена за новото. Обичам да летя в света на знанията, да преоткривам отношенията между хората.

Бивш журналист по професия, вечен такъв по призвание, по настоящем просто любител на думите, обичам ги и се опитвам да ги използвам навсякъде. Създател на блога за личностно развитие и детско възпитание и психология www.innerlab.eu . Сертифициран коуч по методите на когнитивно-поведенческата терапия. Акредитиран коуч по позитивна психология.
Студент по предучилищна и начална училищна педагогика, IT специалист.

Част съм и от екипа на Академия за родители.

Съпруга и майка на три дъщери.

Човек, с цялата му палитра от емоции и чувства.

Мисията ми в този живот е да бъда в помощ на хората около себе си, а и на самата себе си.
Няма нищо по-хубаво от това, да даряваш знание.

Често ние забравяме за основните човешки ценности и обръщаме все повече внимание на тялото и материалното. Забравяме за душата. А тя е неизменна част от едното цяло, наречено Човек.

Затова реших да създам този сайт, да го превърна в място, на което да се опитам да ви помагам да се свържете със себе си, в частност с една от най-специалните части на своят Аз – тази на детето.

Според американският психолог Ерик Бърн в нас живеят едновременно три личности – на родителя, на възрастния и на детето. Последният образ е сред най-важните, защото се сформира най-рано и носи със себе си целият ни естествен потенциал, нашите качества и дарби. С времето ние успяваме да го потиснем, изоставим. Затова си позволих да ви взема със себе си по пътя на откриването и връщането обратно на преден план на това дете – детето в нас. 

В страничката ми ще си говорим основно за него – невинното, страхливото, обърканото, ранимото. За енергията, за грижите, които трябва да полагаме за него и за себе си.

И, разбира се, ще говорим за нас, поглеждайки се през очите на най-искрените и нежните – нашите деца. Защото последните идват с чиста душа на този свят, носят позитивна енергия, която искат да дарят безвъзмездно и да ни научат на много неща. Трябва само да им позволим да ни докоснат.

Освен тази страница, в под менюто #ТакаваКакватоСъм можете да научите за другия ми проект, който е една от големите любови на живота ми. Група, която се превърна в нещо много повече от място за взаимопомощ.

Ако имате нужда от лична консултация, ще се радвам да съм ви от полза – пишете на po3u.innerlab@gmail.com

[contact-form-7 id=“5″ title=“Contact form 1″]