За срещите #ТакаваКакватоСъм

Истинска, силна, смела.

Ранима, чувствителна, осъзната и в същото време много объркана.

Жената, в цялата й прелест, е изключителна. Тя претърпява толкова много метаморфози, жонглира ежедневно измежду своите роли, приоритети, способности.

Всичко това всъщност е много натоварващо, а обществото, в което живеем, рядко оказва нужната подкрепа.

Истината е, че много емоции, които ни връхлитат ежедневно биват заклеймявани като лоши и дори забранени. Изпитваме вина, неблагодарност, тъга, отчаяние, не се разбираме с партньорите си…

Всичко това се редува с щастието, любовта, гордостта и смирението, но понякога всичко, което се случва, е да бъдем още по-объркани.

Трудно е да се говори за нещата такива, каквито са.

Понякога не получаваме нужното разбиране от близките си, на детската площадка не е място за сериозни теми или просто не сме намерили сродна душа, която просто да ни… изслуша.

Много често си говорим една с друга за захранване, памперси, но колко често се срещаме една друга и говорим за истинските неща, които ни вълнуват?

Затова създадох срещите на обществото #ТакаваКакватоСъм

Вече повече от една година се убеждавам в силата, която носим, когато сме заедно. Нека я използваме, за да вникнем в дълбините на душите си.

На тези срещи споделяме емоции, чувства, разискваме важни въпроси свързани с ролите, които приемаме ежедневно. Те са място, на което да свалите товара от плещите си и да бъдете такива, каквито сте – никой няма да ви съди или гледа накриво.

Срещите са модерирани по такъв начин, че всеки да извлече по нещо полезно от упражненията, които ще правим и дискусиите, които ще водим. Понякога дори има домашни – малки неща, които да правите вкъщи, така че в тях да участват и половинката ви и децата дори. Всички тези неща ще ви помогнат да намирате повече подкрепа там, където е най-нужна: в себе си.

Срещите се организират всеки месец в София. Добре дошли!